آشنایی بیشتر با گوشی‌های هواوی P30 پرو و P30 لایت

یوسف اسفندیاری ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه

مدتی قبل، شرکت هواوی از خانواده P30 پرده‌برداری کرد. مهم‌ترین و البته گران‌ترین عضو این خانواده، P30 پرو نام دارد که از ویژگی‌های هیجان‌انگیز متعددی بهره می‌برد ولی در کنار آن، یک عضو میان‌رده تحت عنوان P30 لایت هم وجود دارد که آن هم یکی از بهترین میان‌رده‌های موجود در بازار محسوب می‌شود. در این مطلب قصد داریم ابتدا به‌صورت مختصر و مفید به بخشی از تاریخچه گوشی‌های سری P هواوی بپردازیم و در ادامه مهم‌ترین ویژگی‌های گوشی‌های هواوی P30 پرو و P30 لایت را مطرح می‌کنیم.

مروری بر تاریخچه گوشی‌های سری P هواوی

طی سال‌های گذشته، گوشی‌های سری P هواوی تغییرات زیادی را پشت سر گذاشته‌اند که این موضوع برای نام‌گذاری آن‌ها هم صدق می‌کند. اولین گوشی این سری هواوی Ascend P1 نام دارد

که در ژانویه ۲۰۱۲ معرفی شد و مجهز به نمایشگر ۴.۳ اینچی و ۱ گیگابایت حافظه رم و دوربین ۸ مگاپیکسلی بود. بعد از عرضه گوشی‌های مختلف این سری، این گجت‌ها به داشتن دوربین‌های باکیفیت به شهرت رسیدند و به‌عنوان مثال می‌توانیم به گوشی‌های هواوی P9 و P9 پلاس اشاره کنیم که در سال ۲۰۱۶ معرفی شدند و اولین گوشی‌های هواوی مجهز به دوربین دوگانه محسوب می‌شوند.

هواوی Ascend P1

در سال ۲۰۱۷ شاهد عرضه‌ی گوشی‌های هواوی P10 و P10 پلاس بودیم که از طراحی مشابهی بهره می‌بردند و تفاوت آن‌ها فقط در زمینه‌ی اندازه بود. این گوشی‌ها هم همراه با دوربین دوگانه ۱۲ و ۲۰ مگاپیکسلی مبتنی بر لنزهای شرکت لایکا روانه‌ی بازار شدند. در سال ۲۰۱۸، هواوی P20 و P20 پرو معرفی شدند که علی‌رغم طراحی مشابه، از لحاظ تعداد دوربین تفاوت داشتند. در پنل پشتی P20 فقط دو دوربین قرار داشت ولی در پنل پشتی P20 پرو ۳ دوربین تعبیه شده بود. هواوی که از لنزهای ساخت لایکا احساس رضایت داشت، برای دوربین این گوشی‌ها هم از لنزهای این شرکت استفاده کرد.

گوشی‌های سری P طرفداران پروپاقرص زیادی دارند و حتی مدل میان‌رده آن‌ها که از پسوند «لایت» بهره می‌برد، در بازارهای مختلف جهان فروش قابل توجهی دارد. در ادامه‌ی این روند، هواوی مدتی قبل گوشی‌های P30 پرو، P30 و P30 لایت را معرفی کرد و در ادامه این مطلب قصد داریم نگاهی دوباره به مشخصه‌های گوشی‌های P30 پرو و P30 لایت بیندازیم.

آشنایی بیشتر با هواوی P30 پرو

هواوی P30

اولین نکته‌ای که در مورد هواوی P30 پرو توجهات را جلب می‌کند، طراحی زیبایی آن و رنگ‌های گرادیان بدنه این گوشی است.P30 پرو از نمایشگر اولد ۶.۴۷ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ بهره می‌برد و نسبت نمایشگر به بدنه آن، عدد قابل توجه ۸۸.۶ درصد است. علاوه بر این باید به خمیده بودن کناره‌های آن و بریدگی قطره‌ای شکل در بخش فوقانی هم اشاره کنیم که روی هم رفته تجربه استفاده از این نمایشگر را لذت‌بخش‌تر می‌کنند.

قلب تپنده این گوشی، تراشه ۷ نانومتری بسیار قدرتمند کایرین ۹۸۰ است که به لطف بهره‌گیری از امکانات قابل توجه، به‌راحتی از پس انجام وظایف موردنظر برمی‌آید و عملکرد فوق‌العاده‌ای را برای این گوشی و قابلیت‌های مختلف آن به ارمغان می‌آورد. در ضمن این گوشی از سیستم خنک‌کننده پیشرفته‌ای بهره می‌برد که می‌تواند گرمای تولیدی را به مناطق مختلف منتقل کند تا این گرما چندان احساس نشود. در کنار آن می‌توانیم به ۶ و ۸ گیگابایت حافظه رم و حداکثر ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی قابل افزایش هم اشاره کنیم.

هواوی P30

این گوشی مانند بسیاری از گوشی‌های تازه‌نفس، از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر بهره می‌برد که مبتنی بر فناوری اپتیکال است. به گفته‌ی هواوی، عملکرد این حسگر حدود ۳۰ درصد بهتر از حسگر میت ۲۰ پرو است و البته در آزمایش‌های انجام‌شده به عملکرد بهتر آن اشاره شده است. در کنار این، نباید حذف اسپیکر مکالمه و جایگزینی آن با فناوری القای استخوانی را از قلم بیندازیم. با وجود این فناوری، نمایشگر گوشی با لرزش خود می‌تواند کار اسپیکر مکالمه را انجام دهد.

تماشا کنید: جعبه گشایی گوشی هواوی P30 PRO

حالا بهتر است به مهم‌ترین مشخصه این گوشی یعنی دوربین‌های باکیفیت آن اشاره کنیم. در پنل پشتی این گوشی ۴ دوربین دیده می‌شود. دوربین اصلی مبتنی بر سنسور ۴۰ مگاپیکسلی است و از لنزی با دیافراگم F/1.6 بهره می‌برد و مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال هم هست. ویژگی شاخص این سنسور، فیلتر رنگی آن است که به جای فیلتر رنگی RGGB، شاهد بهره‌گیری از فیلتر RYYB هستیم و این یعنی زیرپیکسل‌های زرد رنگ جایگزین نمونه‌های مربوط به رنگ سبز شده‌اند. هواوی می‌گویند با این کار، سنسور مذکور می‌تواند تا ۴۰ درصد نور بیشتری دریافت کند که چنین قابلیتی تأثیر بسزایی در افزایش کیفیت عکس، به‌خصوص در محیط‌های کم‌نور، دارد.

هواوی P30

در کنار این سنسور، دوربین ۲۰ مگاپیکسلی مجهز به لنز اولترا واید قرار دارد و در نهایت باید دوربین پریسکوپی ۸ مگاپیکسلی اشاره کنیم که به لطف بهره‌گیری از این تکنولوژی نوین، می‌تواند زوم اپتیکال ۵ برابری را امکان‌پذیر کند و در نهایت امکان بهره‌گیری از زوم هیبریدی ۱۰ برابری هم وجود دارد. دوربین چهارم سنسور ToF است که عمدتا برای افزایش سرعت فوکوس خودکار و بهبود کیفیت حالت بوکه تعبیه شده است. البته نباید دوربین سلفی را از قلم بیندازیم که از سنسور ۳۲ مگاپیکسلی و لنزی با دیافراگم F/2.0 بهره می‌برد. دوربین هواوی P30 پرو در سایت DxOMark موفق به اخذ امتیاز ۱۱۲ شده و این یعنی دوربین این گوشی و مدل ۵G گلکسی اس ۱۰، در حال حاضر بهترین دوربین‌های موجود در بین گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شوند.

انرژی این گوشی از جانب یک باتری ۴۲۰۰ میلی‌آمپر ساعتی تأمین می‌شود. به لطف پشتیبانی از شارژ سریع ۴۰ واتی، در عرض ۳۰ دقیقه، میزان شارژ باتری از ۰ به ۷۰ درصد می‌رسد و شارژ کامل این گوشی هم فقط ۶۰ دقیقه طول می‌کشد. علاوه بر این باید به پشتیبانی از شارژ بی‌سیم ۱۵ واتی و شارژ معکوس هم اشاره کنیم.

در نهایت باید بگوییم که اگرچه در نقد و بررسی‌ها و مطالب مربوط به هواوی P30 پرو بیش از هر چیزی به دوربین فوق‌العاده آن اشاره می‌شود، ولی این گوشی در انواع و اقسام بخش‌ها مانند طراحی، عملکرد، گیمینگ و حتی عمر باتری، حرف زیادی برای گفتن دارد و بدون شک یکی از بهترین پرچم‌داران موجود به‌حساب می‌آید.

تماشا کنید: تست دوربین و نقد و بررسی تخصصی هواوی P30 پرو

نگاهی به هواوی P30 لایت

هواوی P30

هواوی در کنار ارائه‌ی پرچم‌داران قدرتمند و همه‌فن‌حریف، به عرضه گوشی‌های میان‌رده جذاب هم شهرت دارد. به همین خاطر، در کنار گوشی‌های پرچم‌دار این شرکت، همواره شاهد عرضه مدل میان‌رده آن‌ها هم هستیم که معمولاً از پسوند لایت بهره می‌برند؛ هواوی P30 لایت هم نتیجه‌ی این رویکرد است. اگرچه این گوشی در مقایسه با P30 پرو امکانات بسیار پر زرق‌وبرقی ندارد، ولی در مقایسه با دیگر گوشی‌های میان‌رده، نمی‌توان آن را نادیده گرفت و در کل از امکانات زیادی بهره می‌برد.

گوشی‌های هواوی P30 از زبان طراحی مشابهی بهره می‌برند و مدل لایت هم از این قاعده مستثنا نیست. در پنل پشتی شیشه‌ای این گوشی، رنگ گرادیان توجه را جلب می‌کند و البته باید به فریم پلاستیکی آن هم اشاره کنیم که از این لحاظ با نمونه‌های پرچم‌دار فرق دارد.P30 لایت از نمایشگر ۶.۱۵ اینچی LCD با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۱۲ بهره می‌برد و در بخش فوقانی آن هم یک بریدگی قطره‌ای شکل توجه را جلب می‌کند. با وجود اینکه نمایشگر این گوشی از نوع اولد نیست، ولی در کل از لحاظ زمینه‌های مختلف، عملکرد قابل توجهی دارد و می‌تواند رضایت خریداران را جلب کند. در این بریدگی، یک دوربین سلفی ۲۴ مگاپیکسلی تعبیه شده است. برای طرفداران جک هدفون هم باید بگوییم که این گوشی خوشبختانه از این مشخصه پرطرفدار بهره می‌برد.

هواوی P30

یک باتری ۳۳۴۰ میلی‌آمپر ساعتی وظیفه‌ی تأمین انرژی این گوشی را بر عهده دارد و برای مقایسه باید بگوییم که P20 لایت از باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد. در بررسی‌ها انجام شده، این باتری نسبت به نسل قبلی عملکرد بسیار بهتری دارد و کاربران بدون نگرانی از اتمام زودهنگام شارژ، با خیال راحت می‌توانند از آن استفاده کنند. در ضمن باید به پشتیبانی از شارژ ۱۸ واتی هم اشاره کنیم.

هواوی P30 لایت از تراشه ۱۲ نانومتری کایرین ۷۱۰ بهره می‌برد و در کنار آن ۴ یا ۶ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی قابل افزایش در نظر گرفته شده است. از بین تراشه‌های هم‌رده کایرین ۷۱۰ می‌توانیم به اسنپ‌دراگون ۶۶۰، اگزینوس ۹۶۱۰ و Helio P70 اشاره کنیم. این تراشه از پس انجام کارهای مختلف به‌خوبی برمی‌آید و حتی در اوج پردازش هم گرمای قابل توجهی تولید نمی‌کند.

هواوی P30

پرچم‌داران هواوی P30 به داشتن دوربین‌های فوق‌العاده شهرت دارند و به همین خاطر کاربران از مدل میان‌رده آن‌ها هم خواستار ارائه‌ی دوربین‌های قدرتمندی هستند. در پنل پشتی این گوشی، دوربین سه‌گانه دیده می‌شود که شامل دوربین اصلی ۲۴ مگاپیکسلی با لنز F/1.8، دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی است. تکنولوژی هوش مصنوعی موجود در اپلیکیشن دوربین این گوشی، می‌تواند ۲۲ دسته‌بندی مختلف را برای دوربین‌های اصلی تشخیص بدهد و با توجه به آن‌ها، تنظیماتی را اعمال کند.

در نهایت، باید بگوییم که هواوی P30 لایت با وجود اینکه یک میان‌رده است، ولی از لحاظ ویژگی‌های مختلف، از نمایشگر گرفته تا دوربین‌ها، عملکرد خوبی دارد و در بین گوشی‌های میان‌رده با خیال راحت می‌توان آن را پیشنهاد کرد.

هواوی P30 و P30 Pro با دوربین قدرتمندتر از گذشته معرفی شدند

هواوی P30 و P30 Pro با دوربین قدرتمندتر از گذشته معرفی شدند

هواوی لحظاتی پیش، دو گوشی جدید پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو را با تمرکز بر قابلیت‌های منحصربه‌فرد دوربین معرفی کرد.

پاریس، پایتخت فرانسه، امروز رونمایی جدیدترین اعضای خانواده‌ی P‌ هواوی را شاهد بود. چینی‌ها با رونمایی پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو به شایعه‌ها و گمانه‌زنی‌های فراوان درباره‌ی این دو گوشی موردانتظار پایان دادند. تصاویر متعددی که پرچم‌داران جدید هواوی را پیش از رونمایی رسمی از زوایای مختلف نشان می‌دادند، تاحدزیادی به واقعیت نزدیک بودند؛ بنابراین، هواوی P30 و P30 Pro حداقل از دیدگاه زبان طراحی ما را غافل‌گیر نمی‌کنند.

هواوی پی ۳۰ پرو / Huawei P30 pro

هواوی پی ۳۰ پرو

مقاله‌های مرتبط:

  • هواوی P30 و هواوی P30 پرو دربرابر نسل قبل
  • هواوی P30 و هواوی P30 پرو دربرابر رقبا

همان‌طورکه پیش‌بینی می‌شد، بدنه‌ی هر دو گوشی پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو ترکیبی از پنل‌های شیشه و فریم فلزی است. در نمای جلوِ هر دو دستگاه، دوربین سلفی درون بریدگی قطره‌ای‌شکلی در میانه‌ی لبه‌ی بالای آن قرار دارد و از روزنه یا راهکار دوربین سلفی کشویی خبری نیست. در طراحی پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو تفاوت‌هایی نیز دیده می‌شود. نمای پشتی پی ۳۰ ترکیب دوربین سه‌گانه با فلش LED را با چینشی عمودی دربرمی‌گیرد؛ درحالی‌که در نسخه‌ی پرو سه دوربین و حسگر ToF و فلش LED در قالب دو ستون عمودی سه‌تایی و دوتایی قرار گرفته‌اند.

Huawei P30 / هواوی پی ۳۰

هواوی پی ۳۰

ریچارد یو، مدیرعامل گروه محصولات تجاری هواوی، طراحی گوشی‌های جدید سری P30 را الهام‌ گرفته‌شده از طبیعت می‌داند. وی با اشاره به بریدگی کوچک دوربین سلفی، متذکر می‌شود پرچم‌داران جدید هواوی نمایشگر بسیار کم‌حاشیه‌تری درمقایسه‌با رقبا دارند؛ به‌طوری‌که عرض گوشی P30 Pro با نمایشگر ۶.۴۷ اینچی از آیفون XR کمتر است. ناگفته نماند پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو به‌ترتیب با وزن ۱۶۵ و ۱۹۲ گرمی از آیفون XR و آیفون XS مکس وزن سبک‌تری دارد.

هواوی پی ۳۰ / Huawei P30

هواوی پی ۳۰

هواوی پی ۳۰ از نمایشگر ۶.۱ اینچی OLED با رزولوشن ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل و لبه‌های تخت استفاده می‌کند؛ اما پی ۳۰ پرو از پنل ۶.۴۷ اینچی OLED با رزولوشن ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل و لبه‌هایی خمیده بهره می‌برد. بنابراین نسبت تصویر به بدنه در نسخه‌ی پرو بیشتر است و کاربر با آن بیش از نسخه‌ی عادی، حس غوطه‌وری در محتوا را تجربه خواهد کرد. هر دو گوشی جدید چینی‌ها از فضای رنگی گسترده‌ی DCI-P3 پشتیبانی می‌کنند و با محتوای HDR سازگاری دارند.

پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو از حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر بهره می‌برند که براساس ادعای ریچارد یو، ۳۰ درصد عملکرد بهتری درمقایسه‌با حسگرهای قبلی هواوی دارد. هواوی P30 و P30 Pro به‌ترتیب موفق به دریافت گواهی IP53 و IP68 از مؤسسه‌ی IEC شده‌‌اند؛ ازاین‌رو، پی ۳۰ مقابل گردوغبار و پاشش قطرات آب مقاوم است و پی ۳۰ پرو می‌تواند تا ۳۰ دقیقه فشار آب در عمق ۲ متری را تحمل کند.

گوشی‌های سری P‌ همواره عملکرد بسیار موفقی درزمینه‌ی عکاسی داشته‌‌اند؛ اما اکنون چینی‌ها مدعی‌اند «خانواده‌ی P30 قوانین عکاسی را بازنویسی خواهد کرد». پی ۳۰ پرو با دوربین ۸ مگاپیکسلی پریسکوپی و فاصله‌ی کانونی ۱۲۵ میلی‌متری می‌تواند شما را بیش از هر گوشی دیگری به سوژه نزدیک‌تر کند. درضمن، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر (OIS) عکس‌هایی با جزئیات فراوان و ویدئوهایی عاری از لرزش را نوید می‌دهد. هواوی و لایکا دو دوربین دیگر گوشی را نیز درمقایسه‌با گذشته ارتقا داده‌اند. 

هواوی پی ۳۰ پرو / Huawei P30 pro

سونی حسگر سفارشی‌‌شده‌‌ی ۴۰ مگاپیکسلی موسوم به SuperSpectrum با آرایه‌ی فیلتر RYYB (قرمز، زرد، زرد، و آبی) را برای هواوی توسعه داده که در آن، فیلتر زرد جای نمونه‌ی سبز را گرفته و ۴۰ درصد نور بیشتری جذب می‌کند. چینی‌ها ادعا می‌کنند حسگر ۴۰ مگاپیکسلی پی ۳۰ پرو ۱۲۵ درصد ابعاد بزرگ‌تری درمقایسه‌با نمونه‌های به‌کاررفته در دو گوشی آیفون XS مکس و گلکسی اس 10 دارد. حسگر اصلی پی ۳۰ پرو سطح ایزوی دوبرابری میت ۲۰ پرو (معادل ۴۰۹,۶۰۰) را ارائه می‌دهد که درکنار لرزش‌گیر اپتیکال تصویر و لنز f/1.6، به ثبت عکس‌های روشن‌تر کمک خواهد کرد.

مقایسه پی 30 هواوی پی 30 پرو هواوی
عرضه
معرفی 2019، مارس 2019، مارس
وضعیت موجود. عرضه شده در مارس 2019 موجود. عرضه شده در مارس 2019
نمایشگر
نوع OLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ OLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ
سایز 6.1 اینچ 6.47 اینچ (~88.6% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن 1080 در 2340 پیکسل، 19.5:9 (~422 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 2340 در 1080 پیکسل، 19.5:9 (~398 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)

HDR10 HDR10
بدنه
ابعاد - 158 در 73.4 در 8.4 میلی‌متر
وزن - 192 گرم
ساخت
پشت و جلو از جنس شیشه و فریم آلومینیومی

گواهی IP57 (مقاومت در برابر پاشش آب و گرد و غبار) - گواهی IP68 - مقاوم در برابر آب تا 2 متر برای 30 دقیقه
سیم‌کارت تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال)
پلتفرم
سیستم‌عامل اندروید 9.0 (پای): EMUI 9 - اندروید 9.0 (پای) - EMUI 9.1
تراشه HiSilicon Kirin 980 HiSilicon Kirin 980 (هفت نانومتری)
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.6 گیگاهرتزی Cortex-A76 و دو هسته‌ی 1.92 گیگاهرتزی Cortex-A76 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A55) 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.6 گیگاهرتز Cortex-A76 و دو هسته‌ی 1.92 گیگاهرتز Cortex-A76 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Cortex-A55)
پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP10 Mali-G76 MP10
حافظه
درگاه حافظه نانومموری، تا 256 گیگابایت (استفاده از جایگاه دوم سیم‌کارت) کارت حافظه‌ی نانو، تا 256 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت)
حافظه داخلی 64/128/256 گیگابایت، 8 گیگابایت رم یا 128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم 128/256/512 گیگابایت، 8/6 گیگابایت رم
دوربین
اصلی دوربین سه‌گانه: 40 مگاپیکسل (27 میلی‌متری (عریض)، 1/1.7 اینچ سایز سنسور، فوکوس خودکار لیزری/ فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/1.8) و 16 مگاپیکسل (17 میلی‌متری (فوق‌عریض)، 1/2.7 سایز سنسور، فوکوس خودکار لیزری/ فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/2.2) و 8 مگاپیکسل (لنز 80 میلی‌متری (تله‌فوتو) بزرگنمایی 3 برابری اپتیکال، 1/4 سایز سنسور، فوکوس خودکار لیزری/ فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/2.4) سه‌گانه: 40 مگاپیکسل (لرزشگیر اپتیکال تصویر، فوکوس خودکار لیزری یا تشخیص فاز، 1/1.7 اینچ سایز سنسور، لنز واید 27 میلی‌متری، f/1.6) و 20 مگاپیکسل (فوکوس لیزری یا تشخیص فاز، 1/2.7 اینچ سایز سنسور، لنز فوق‌عریض 16 میلی‌متری، f/2.2) و دوربین پریسکوپی 8 مگاپیکسل (بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر، لنز 80 میلی‌متری تله‌فوتو، f/3.4، لرزشگیر اپتیکال تصویر، لنز تله‌فوتو 125 میلی‌متری، فوکوس خودکار لیزری یا تشخیص فاز) - دوربین TOF 3D برای سنجش عمق
قابلیت‌ها بهره‌مندی از لنزهای لایکا، فلاش دوگانه‌ی LED ، پانوراما، HDR بهره‌مندی از لنزهای لایکا، فلاش دوگانه‌ی LED، پانوراما، HDR
ویدیو 2160p@30fps، 1080p@60fps، 1080p@30fps (لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی)، 720p@960fps 2160p@30fps، 1080p@60fps، 1080p@30fps (لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی)، 720p@960fps
سلفی 32 مگاپیکسل، f/2.0 32 مگاپیکسل (لنز واید، f/2.0)
صدا
جک ۳.۵ میلی‌متری بله خیر

- 32 بیت/384 کیلوهرتز - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - صدای 32 بیت/384 کیلوهرتز - کاهش نویز از طریق میکروفن اختصاصی
باتری
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3650 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4200 میلی آمپر ساعت
شارژر شارژ سریع باتری 22.5W - شارژ سریع باتری 40 واتی - شارژ بی‌سیم سریع 15 واتی - شارژ معکوس یا پاوربانک
قابلیت‌ها
حسگرها حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، فشارسنج، قطب‌نما
شبکه
فناوری GSM / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE
اتصالات
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، WiFi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، DLNA، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث 5.0، A2DP، LE، EDR، aptX HD 5.0، A2DP، aptX HD، LE
GPS بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO بله، با دو بانده A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO، QZSS
NFC بله بله
رادیو خیر خیر
USB Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل
متفرقه
رنگ‌ها قرمز، سفید، مشکی، آئورا (گرادیانی از آبی و سبز)، گرادیان آبی و بنفش قرمز، سفید، مشکی، آئورا (گرادیانی از آبی و سبز)، گرادیان آبی و بنفش
محدوده قیمت حدود 800 یورو حدود 1000 یورو
مشاهده مقایسه در بخش مقایسه محصول زومیت

پی ۳۰ پرو دوربینی ۲۰ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید ۱۶ میلی‌متری و فوکوس خودکار نیز دارد و این دوربین را حسگر سه‌بعدی ToF همراهی می‌کند. همان‌طورکه پیش‌تر در بررسی آنر ویو 20 توضیح دادیم، حسگر ToF برای جلوه‌ی عمق میدان چندلایه‌ای و خلق جلوه‌های بوکه‌ی واقع‌گرایانه‌تر به‌کار خواهد رفت. پرچم‌دار جدید چینی‌‌ها بزرگ‌نمایی هیبریدی ۱۰ برابری و بزرگ‌نمایی دیجیتالی ۵۰ برابری را نیز ارائه می‌دهد. هر دو گوشی جدید چینی‌ها حسگر ۳۲ مگاپیکسلی با لنز f/2.0 و فوکوس ثابت را به‌عنوان دوربین سلفی به‌کار می‌گیرند؛ اما باتوجه‌به تبدیل‌شدن بریدگی به فُرم قطره‌ای و کوچک‌ترشدن ابعاد، در آن‌ها از ماژول موردنیاز برای سیستم احراز هویت با اسکن سه‌بعدی چهره خبری نیست.

هواوی پی ۳۰ پرو / Huawei P30 pro

مقاله‌های مرتبط:

  • قیمت و زمان عرضه هواوی پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو
  • پی ۳۰ پرو هواوی از DxOMark امتیاز ۱۱۲ گرفت

درمقابل، پی ۳۰ فاقد دوربین پریسکوپی با بزرگ‌نمایی اپتیکال ۵ برابری است. این گوشی از همان حسگر اصلی ۴۰ مگاپیکسلی به‌کاررفته در پی ۳۰ پرو بهره می‌برد با این تفاوت که لنز آن f/1.8‌ است. درضمن درکنار آن، حسگر ۸ مگاپیکسلی با لنز تله‌فوتو f/2.4 و بزرگ‌نمایی اپتیکال ۳ برابری و حسگر ۱۶ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید ۱۷ میلی‌متری و f/2.2‌ را می‌بیند. درکنار مجموعه‌ی دوربین، برند لایکا، فلش LED‌ دوگانه و ماژول فوکوس خودکار لیزری دیده می‌شود.

هواوی پی ۳۰ پرو / Huawei P30 pro

همانند گذشته، هواوی تراشه‌ی جدیدی برای سری P توسعه نداده و جدیدترین اعضای این سری را با تراشه‌ی ۷ نانومتری کرین ۹۸۰ همراه کرده است. کرین ۹۸۰ پردازنده‌‌ی قدرتمندی است که پیش‌تر در بررسی میت ۲۰ پرو آن را زیر ذره‌بین قرار داده‌ایم. درکنار کرین ۹۸۰، هواوی پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو از ۶ یا ۸ گیگابایت رم بهره می‌برند. نسخه‌ی عادی پی ۳۰ فقط با ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی عرضه می‌شود؛ اما نسخه‌ی پرو در سه نسخه‌ی ۱۲۸ و ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایتی دردسترس خواهد بود.

هواوی پی ۳۰ پرو / Huawei P30 pro

هواوی پی ۳۰ پرو

انرژی موردنیاز پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو را به‌ترتیب باتری‌های ۳,۶۵۰ و ۴,۲۰۰ میلی‌آمپرساعتی تأمین می‌کند؛ بنابراین با‌توجه‌به Full HD بودن نمایشگر و بهینگی پردازنده، می‌توان حدس زد هر دو گوشی شارژدهی مناسبی داشته باشند. در‌حالی‌که پی ۳۰ با شارژر SuperCharge‌ معادل ۲۲.۵ واتی عرضه می‌شود، وظیفه‌ی شارژ پی ۳۰ پرو را شارژری ۴۰ واتی برعهده خواهد داشت.

هواوی پی ۳۰ / Huawei P30

هواوی پی ۳۰

نمایشگر پی ۳۰ و پی ۳۰ پرو وظیفه‌ی اسپیکر مکالمه را نیز برعهده دارد که نسل دوم فناوری یادشده با عمق صدای بیشتر و نشتی کمتر محسوب می‌شود. بدین‌ترتیب، کل نمایشگر نقش اسپیکر مکالمه را ایفا می‌کند. توجه کنید به‌کارگیری این فناوری باعث می‌شود نتوان از اسپیکر مکالمه به‌عنوان کانال دوم خروجی صدا استفاده کرد؛ بنابراین، هر دو گوشی از اسپیکر تک‌کاناله بهره می‌برند. در‌حالی‌که پی ۳۰ در لبه‌ی پایین جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون را ارائه می‌دهد، در نسخه‌ی پرو از جک صدا خبری نیست.